RSS2.0

Sonuçlarda çıkan siteler arası ilişki ve otorite olmak

13 Mayıs 2008 Salı

Sonuçlarda çıkan siteler arası ilişki ve otorite olmak


Google sonuçlarının ve bir konuda otorite olduğu kabul edilen sitelerin yüksek sonuçlar nasıl aldığını ve seo yaptığınız arama kelimeleri için verilen sonuçlarda yukarı sıralarda çıkan sitelerin arasında ki ilişkiyi grafik olrak görebilmeniz için enterasan bir araç.

Bu grafikleri iyi analiz edebilen SEOlar neden rakip siteler arasında oluşturulabilicek link değişimlerinin her iki siteyede faydası olucagını ve bir konunun otoritesi olan sitelerin nasıl oluştuğunu anlayacaklardır. Mesela sıralamalrda daha çok linke sahip olmasına rağmen daha aşagıda çıkan siteler bu arama kelimesi ile ilgili sitelerin azlığından daha aşagıda bulunmaktadırlar. Linklerin sayısı diil ama kalitesi ve konu ile alakalı olmasının onemi buradan rahatça anlaşılınabilinir.

bilgisayarınızada java yüklü olması lazım. Başlık ve url olrak farklı gorünğmler seçmek mümkün ve bir çok özellik var. Arama kelimelerinde rekabeti araştıranlar için kullanışlı bir araç.

Reklam satın almak isterseniz ve sitenizi ortada ki büyük balonların bir kaçına bağlarsanız yüksek link gücü kazanırsınız.

0 yorum: