RSS2.0

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Akşam İnerken

8 Mart 2008 Cumartesi

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Seoyla uğraşırken zaman zamanda artık sizlerle bişiler paylaşmayı düşünüyorum yani video resim foto makele şiir gibi her türlü şeyi

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Özdemir ASAF :)

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması nda şiirlerden uzak durmamı sağladı bende burayada ekliyim dedim hem seo için bi mola olur :) şimdi sizlerle özdemir asafın bir kaç sevgidim şiirini paylaşacam.

JÜRİ

Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu,
Birinciliği beyaza verdiler.


LAVİNİA

Sana gitme demeyeceğim.
Üşüyorsun ceketimi al.
Günün en güzel saatleri bunlar.
Yanımda kal.

Sana gitme demeyeceğim.
Gene de sen bilirsin.
Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim,
İncinirsin.

Sana gitme demeyeceğim.
Ama gitme Lavinia.
Adını gizleyeceğim,
Sen de bilme Lavinia

O

Çalıyor o gözlerinden o uzun saçsız boyacı;
Gül-bombalı, atsız-arabasız, sakalsız boyacı.
Dudaklarında bir ıslık var, yakasında bir çiçek,
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı.

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - 5. Sayfa

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması 2 Sayfadan 5.ci sayafanın en altlarına inmek bi hayal kırıklığıydı doğrusu ama bunu hiç kafamıza takmadık ve şimdi 5. sayfanın en ilk sitesiyiz :) inanıyorum ki yakında ilk Sayafadada yer alacaz.

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Etiketler

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması için kullandığımız etiketler.


iyinet 2008 seo yarışması - iyinet seo - iyinet seo yarışması - iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - iyinet webmaster forumu seo yarışması - iyinet.com - iyinet seo webmaster forumu yarışması 2008

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - SEO Optimize ve BEN :)

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Başlıktanda anlaşılacağı gibi iyinet seo yarışması ben ve seo optimizasyonu bu kavramaları eskiden yanyana getiremezdim çünkü ben nerde optimize nerde diyordum hatta zaman bulamam ben sabırlı biri değilimdirde :) o yüzden çok ters iş gibi gelirdi bana ama iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması ile bende büyük ölçüde seo makalesi okuyup ve bunları uygulamaya karar verdim ve en iyi seocuların seo nasıl yapılır ve benzeri bir çok şeyi okuyup bilgilendim ve şimdide seo yarışmasına katılmış ve kısa bi sürede tüm 2. sayafaya gelmeyide başardım. Bu gün 5. sayafadayım o ayrı mesele :) ama hissediyorum ki bu seo işini yapacam ve en iyi seoculardan biride ben olacam ;)

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Link Değimleri

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması için link değişimlerim hızla sürmekte ama daha pek etkileri göstermiş değiller gibi zamanla artık gösterirler inş. Zaten yakında büyük bi link değişimi konusu açamayı düşünüyorum. O zaman inş. güzel linkler alırız :)

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Son Durum

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması için yaptığımız bu blogumuz dün 2. sayfadayken şimdi baktığımızda 5. sayfaya gelmiş bulunmakta. Bunuda dün ki meta tag düzenlemelerine başlıyorum çünkü meta tagları daha önceden ayarlamıştık ama dün bi daha ayarladık o yüzden bi düşüş meydana gelmiştir diye düşünüyorum. Her neyse link değişimleride dewam ediyor inş. en kısa zamanda gene yükseliriz.

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışmasında herkese başarılar.