RSS2.0

Microsoft kafaya koydu, Yahoo'yu alacak

21 Mayıs 2008 Çarşamba

Microsoft kafaya koydu, Yahoo'yu alacak




Microsoft, Yahoo'yu satın almak için yeniden harekete geçti. Microsoft Corp tarafından dün yapılan açıklamada, geçtiğimiz ay çıkmaza giren görüşmelere yeniden başlanıldığı belirtildi.

Microsoft, Google ile rekabet edebilmek için Yahoo'yu 47, 5 milyar dolara satın almak istemişti. İnternet reklam pazarında en güçlü olan Google karşı Yahoo'yu satın alıp rekabet etmek isteyen Microsoft firması Yahoo'yu satın alabilmek için alternatif satış önerileri üzerinde yeniden Yahoo ile pazarlık başlattıklarını belirterek görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Yahoo ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ortaklarını karlı çıkaracak bazı yeni satış alternatifleri üzerinde durduklarını belirterek, satış görüşmelerinin yeniden başladığını doğruladı.

Kaynak : Haber7

Dünya süt gününüz kutlu olsun

Dünya süt gününüz kutlu olsun


Uluslararası Sütçülük Federasyonu'nun (IDF) 1956 yılında aldığı bir karar gereği 21 Mayıs tüm üye ülkelerde "Dünya Süt Günü" olarak kutlanmaktadır. Ülkemizde 1991 yılından bu yana da 21 Mayıs ve bunu kapsayan hafta "Süt Haftası" olarak kutlanmakta ve Süt Tüketimini Arttırma Kampanyası düzenlenmektedir.