RSS2.0

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - ve Sabırsızlığım :)

9 Mart 2008 Pazar

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Yarışma başladığı günden değilde daha 5 gün oldu yarışmaya katılalı bununla beraber hemen üst sıralara çıkmak için yüzlerde şey yaptım makeleler okudum yazılar okudum hepsini denedim link dğeişimleri yaptım ve daha bir çok ama fark ettimde pek sabırlı biri değilmişim bu konuda :) inş. o sabırsızlığımı yenecem ve iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması ndada ilk sayfaya yerleşecez.

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Sabah 07:52

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması nda bu gün 10 Mart 2008 ve google sıralamasında halen dün olduğu gibi 3. Sayfanın ortalarındayız. Google artık bi gülse bize ne olacak :( ama sorun değil ben çalışıyorum ve inş başaracaam.

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Bulutsuzluk Özlemi Sözlerimi - Geri aLamam

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Bu parçayla kendime büyük bi şekilde güvenim geliyor ve kendime çok güveniyorum o yüzden;

Sözlerimi geri alamam
Yazdığımı baştan yazamam
Çizdiğimi baştan çizemem
......


iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması -

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Bu parçayı ilk dinlediğim de sevgilimden ayrılma derecesine gelmiştim ve bu parçanın etkisiyle biraz kendime güvenim gelmişti ve Bırakabildim sonunda onu :D Bu parçanın sözlerini yolladım ona :) Ve ..... :(



iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Nev - Zor

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Nev Zor parçası - Beni anlatan bir parçada bu ve bu parça gerçeken çok sevdigim ve binlerce defa dinlersem sıkılmayacağım bi parça :D



iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Feridüm Düzağaç - Lavinya

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Bu şarkıyı çok severim :D bu sözler Özdemir ASAF a aittir ve Feridün DÜZAĞAÇ bu sözleri parça haline gitirmiştir.



iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Nirvana - Rape Me

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması'yla ilgilenirken bide dinlediğim müzikleri sizlerle paylaşacam demiştim ve şimdide sizlere Nirvana grubunun çok sevdigim Rape Me parçasını sunuyorum.

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - OnLyRock.Org Sitemiz

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması'na Başlamadan önce açtığımız rock sitesi : OnLyRock.Org dan daha pek bi verim alamadık çünkü her iyinet webmaster forumu seo yarışmasıyla uğraştığımızdan pek vakit kalmıyor Rock Sitemizle ilgilenmemiz için ama zamanla bunları aşacağımızı sanıyorum

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Son Durum

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması'nda Sitemiz 3. Sayfada söylemiştim yakın zamanda üst sıralara çıkacaz diye... inş. daha üst sıralarada çıkacaz bunun için büyük emek verdiğimizi ve her yaptığımızıda burdan sizlerle paylaşıyoruz zaten zamanla ilk sayfaya girmektir niyetimiz.

HTML 5 geliyor!

mrb arkadaşlar okuduğım bi yazıyı sizinle paylaşmak istedim.

HTML 5 geliyor!

W3C ve W3C geliştirme grubu HTML5′in çalışan ilk versiyonunu 22 Ocak’ta yayınladı.

HTML 4.0′ın yayınlanmasından beri yaklaşık 10 yıl geride kaldı. Yeni ve zengin özellikleriyle geliştiriciler için HTML 5′in “W3C Working Draft”‘ı 22 Ocak’ta yayınlandı.

Günümüzde web siteleri için sıkça kullanılan ses, video ve çizimler gibi işlemler için gerekli yeni HTML elemanlarını içerisinde bulunduran HTML 5, tüm geliştiriciler tarafından şimdiden merakla bekleniyor.

Yeni eklenen HTML öğelerine ve gelişmelerle ilgili ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilir, öğelerin kullanımlarını inceleyebilirsiniz.

Kaynak: HTML 5 geliyor!

Alexa güncellemeleri

mrb arkadaşlar.

dün baktımda alexalar tekrar güncellenmiş. blogumuzun şu anki alexadaki sıralaması ; 1.755.070

eskiden bu sıralamalar 1 - 2 günde güncellenirdsi ancak şimdi ise 1 - 2 hafta içerisinde yapılıyor. alexa tembellemeye başlamış :)