RSS2.0

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması Kuralları

23 Mart 2009 Pazartesi

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışmasınında kendine özgü kuralları bulunmaktadır. Seocuların(NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışmasına katılanların) uyması gerekn kuralları bunlardır

* Alt klasör, ücretsiz blog, subdomain vb. sınırlama olmaksızın herkesin katılımına açıktır.
* Aşağıda belirtilen linkler ve son dakika kodu kesinlikle her sitede bulundurulmalıdır. Nofollow kullanımı yasaktır. Linkler sitelerinize tüm sayfalarda görünen şekilde eklenmelidir.
* Yarışma olduğunu sitenizde duyurmalısınız.
* 1 Kişi birden fazla siteyle katılabilir.
* Siteye eklenmesi gereken kodların kelimesi ile ilgili kelimede text link satılamaz.
* Yarışmaya katılanların bu başlık ya da özel mesaj ile katılacakları siteyi bildirme zorunlulukları yoktur.
* Yarışma kelimesinde çıkan sonuçlardaki siteler hergün kontrol edilecek kurallara uymayanlar uyarılacak, gerekirse yarışmadan çıkarılacaktır.

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması Sabit DC'Ler

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışmasının sabit dcleri bulunmakta. Bununla hiç bir karışıklık olmnasın diye yapılmış ve seçilmiş dclerdir. Seo yarışması Sabit dclerini altta veriyorum. Yarışma sonlanana kadar bu dcler üstünden takip edilecek yarışmanın gidişatı.

Kontrol ;Ana ip adresi: 66.249.93.147
Geçerli Tarayıcı Internet Explorer'dir.
Kontrol Linki

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması İrtibat Hattı

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması birde hiç bir sorunun çıkmaması için irtibat hattı kurmuş ve bununlada bütün seocular ve yarışmya katılacak seologlar heran yarışma hakkında bilgi alabilirler. Bu çok güzel bi çözüm. Seo yarışması dediğin böyle olmalı :)

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışmasına teşekküler
İrtibat hattı : 0212 241 63 17

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması Ödülleri

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması gayet cazip ödüllerden oluşmakta ve benimde katılmamı sağlan büyük etkenlerden bir taneside bu olsa gerekli çünkü bir öğrenci olduğum için nakit olarak hep eksiğim. Ailemede yük olmak istemediğimden böyle bir yarışmada hem kendi hünerlerimi göstermeyi hemde maddi anlamda kendimi finanse etmeyi
istiyorum. NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması gerçektende iddalı ödülleri olan bi yarışma ve ilk 5 seocuya ödül dağıtılacakmış NesMedya Haber Seo Yarışmasında yani fazla ilgilenemesem bile ilk 5te kendime yer kaparım. bu seo yarışmasında Ödüller altta belirtilmiştir.


Ödüller ;1. olan site sahibine tam 1000 TL Nakit Para Ödülü2. olan site sahibine tam 750 TL Nakit Para Ödülü3. olan site sahibine tam 500 TL Nakit Para Ödülü4. olan site sahibine tam 400 TL Nakit Para Ödülü5. olan site sahibine tam 350 TL Nakit Para ÖdülüÖdül Toplamı 3000 TL'dir

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması;

Yarışma daha dün başladı ve bende girmeye karar verdim. Seo yarıuşmalarının çoğuna katılmıştım ve yarım bırakmak zorunda kalmıştım elimde olmayan nedenlerden dolayı ama NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması'nı yarım bırakmamak için elimden geleeni yapacağım. Artık seo konusunda uzmanlığımı herkes görecek. Bu seo yarıması yani NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması gerçektende bana çok cazip geldi ve yarışmaktan büyük keyip alacağım bir yarışma olacak.
Herkese başarılar dilerim.