RSS2.0

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Katılımcılar Kapışıyor

5 Mart 2008 Çarşamba

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Çok Kızışmaya başladı. Forum.İyinet.Com da seo yarışması için açılan topicde MyMst Alehine şöyle bi yazı yayınlandı.


Yazı dreamz Tarafından yayınlandı:

bu site birinci giderken blogundaki bütün yarışmayla ilgili yazılar silindi ve başka sitelere link vererek kural ihlali sağlandı ve yarışmadan atıldı. İlginç...
sahibi foruma giremiyor ... İlginç..
ilk soru hacklenmiş olabilir mi ?

ikinci konu ise ren2x.com'a link vermiş,ne kadar ilginç dimi ? Birinci giderken blogunda bütün iyinet yarışmasıyla ilgili yazıları siliyor, birde kural ihlali yapıp yarışmadan atıldıktan sonra ; kendisini şikayet eden rakibine link veriyor...

Herkes umarım olayı yakalayabilmiştir...

http://img254.imageshack.us/my.php?image=bymsthackedddwv6.jpg


Bu yazının Üzerine myrizee ise :

Kardeş Sen Bişeylere Uyanmışsın Ama Yanlış Şeyler.
Kardeş 1 kere sitesi hacklenmedi

ve Siz bilmiyorsunuz onun burada daha büyük düşmanı var.

diye konuştular.

hiç hayra alamet değilmiş gibi gözüküyor bakalım artık zamanın neyi gösterir.

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Murat Çelik Beyoğlunda Bir Öğle Vakti

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışmasıiçin bu kadar çalışırken dinlediğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim bu müziği çok seviyorum. Sizlerinde dinledikten sonra çok sveecekğinize inanınıyorum.


Video için Tıklayın : Murat Çelik - Beyoğlunda Bir Öğle Vakti

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Son Durum

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması için yaptığımız bu sitemiz GOOGLE aramasında 11 sayfada yer almaktadır. Şimdilik bununla idare edeceğimzi zannetmiyorum ve büyük amaçlarım olduğu için durmadan dewam ediyoruz. Zamanla görülecekki ilk sayfada yer alacaz.

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Link Değişimleri Kontrol

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması için yaptığım link değişimlerini kontrol edecem demiştim, şimdi baktığımda bir çok kişi kodlarımız eklememiş ve şimdi onları şikayetmi edeyim yoksa PM çekipte hatalarını söyliyeyim ki doğruyuyu yapsınlar mı bence PM çekip doğruyu yapmalarını sağliyim en iyisi bu bende

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Link Değişimleri Kontrol

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması için yaptığım link değişimlerini bi kontrol edeyim dedim ve kontrole başlayacam şimdi. inş. kaldıran falan yoktur. Herkes içn önemldir link değişimleri. iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışmasında zaten bizim için büyük bi önem az ediyor çünkü diğer sitelerin binlerce backlink'erli vardır. O yüzden bizim içinde önem kazanmaktadır backlink.

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - R10'dan katılan Seocular

R10 seo yarışmasını zaten herkes biliyordur artık. R10 seo yarışmasından çıkan seocular hemen "iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması" seo yarışmasına da girdiler ve bunununle beraber bakılacak olursa r10 seo yarışmasından çıkan sitelerin backlinkleri ve PR değerli yüksek oldukları için hiçte adil olmuyor yani onlar seo kelimesinde zaten üst sıralardalar yüzlerde backlinkleri ve PR değerli var bu yüzden tabiki ilk sıralarda olacaklar bizim gibilerde neyle yarışıyorlar :) kendime gülesim geldi ama hiç bi zaman azmimi hiç bir şey bozamaz. ve iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışmasında üst sıralarda bitireceğim. Gerekirse yüzlerce link alacağım ama genede üst sıralarda bitireceğim. :)

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - 07:25

Az önce yazdığım yazılarımda iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Bir çokşeyi daha yapmağımı söylemiştim ve şimdi bir çoğunu yazpmaya başladım. Link kasıyorum şimdi... iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması'nda ilk sıralarda yer almak zorundayız. Tabi bu o kadar mumkun olmamakla beraber r10'un seo yarışmasından çıkan tüm seoçular hemen iyinet yarışmasına katıldılar ve bununla birlikte çok zorlaştı.

OnLyRock.Org - Yeni Rock Sitemiz Açıldı!

Evet arakadaşlar çok koyu bir rock sever olduğum için kendimce bir rock sitesi açtım ve tüm rock severleri toplamak gibi bi amacım var. Bunun ötesinde tüm rock sanatçılarının resmi siteleri veya fan sitelerinden izin alınarak bir çok gerçekleşmektedir. Sitemizde Rock a Dair arayacağının her şey mevcuttur. inanmazsan Bak :)

http://www.onlyrock.org

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarısı - Sabah saat 06:33

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarısonda

Zaman ilerlerken Googlede yavaş yavaş titlemizi tanımaya başladı. :) zaten geçenki yazımda belitmiştim google bizim titleyi tanıdı ve tanmasıyla birlikte sitemiz 8 sayfadaydı ama dün titleyi tanımaş gözüküyordu çünkü aramalarda başka bi seo yarışması için hazırladığımız title çıkıyordu ama şimdi baktımda Google bizim titleyi tanımış :) ve 9 Sayafada yer almaktadıyız. iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması'da hada yapacak çok şey olduğunun farkında olarak hem link kasmak gerektiğini hemde her gün özgün içerik ekleyerek siteyi güncel tutmalıyız.

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması - Bu ne google ?

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması nda bugün googleda iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması diye aratınca titlede hala SeoNeTR yazıyor. Halbuki önceki akşam gugılda seonetr diye arattığımda title iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

Şeklinke görünüyordu. Bende anlamadım ne olduğu. Hadi bakalım gugıl daha neler göreceğiz.